Werken & Leren

Leren bij Ter Weel

Ben je MBO of HBO student en ben je op zoek naar een stage? Bij Zorggroep Ter Weel zijn er verschillende stagemogelijkheden! We hebben contact met diverse onderwijsinstellingen in de regio. 

Zeeuwse Praktijkroute Ouderenzorg (ZPO)

De ZPO is een nieuwe, volledig praktijkgestuurde combi-opleiding bij Scalda. Vanaf je eerste studiedag volg je de opleiding op de werkvloer, op zorglocaties van Zorggroep Ter Weel, ZorgSaam, Allévo, SVRZ en WVO Zorg. De opleiding wordt verzorgd door Scalda en de deelnemende zorgorganisaties. Je volgt het ritme van de organisatie en je past je kennis direct toe in de praktijk. Je ontvangt een aantrekkelijke maandelijkse stagevergoeding en als klap op de vuurpijl geven de deelnemende organisaties jou, na het behalen van je dubbele diploma, ook nog eens een baangarantie! 

 

Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor meer informatie over de Zeeuwse Praktijkroute.

 

In 2017 bezochten Minister Bussemaker van Onderwijs en Staatssecretaris Van Rijn van Volksgezondheid, onze locatie in Goes om de ZPO te introduceren. Klik hier om een sfeerimpressie te bekijken.

 

 

 

De ZPO wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van VWS.

 

Stage formulier

Wil jij stage lopen bij Zorggroep Ter Weel? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen je stage aanvraag graag in behandeling! Er wordt uiterlijk binnen 2 weken contact met je opgenomen. Let op: voor een stage bij Zorggroep Ter Weel dien je 15 jaar of ouder te zijn

Opleidingsniveau *