Werken & Leren

Leren bij Ter Weel

Een baan in de zorgsector is mensenwerk. Vind je het prettig om met mensen om te gaan en ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan is werken in de zorg iets voor jou! Bij Zorggroep Ter Weel zijn er verschillende stage- en leermogelijkheden. Lees verder voor meer informatie, of neem contact met ons op via het formulier onderaan de pagina.

Zeeuwse Praktijkroute Ouderenzorg (ZPO)

De ZPO is een nieuwe, volledig praktijkgestuurde combi-opleiding bij Scalda. Vanaf je eerste studiedag volg je de opleiding op de werkvloer, op zorglocaties van Zorggroep Ter Weel, ZorgSaam, Allévo, SVRZ en WVO Zorg. De opleiding wordt verzorgd door Scalda en de deelnemende zorgorganisaties. Je volgt het ritme van de organisatie en je past je kennis direct toe in de praktijk. Je ontvangt een aantrekkelijke maandelijkse stagevergoeding en als klap op de vuurpijl geven de deelnemende organisaties jou, na het behalen van je dubbele diploma, ook nog eens een baangarantie! 

 

Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor meer informatie over de Zeeuwse Praktijkroute.

 

In 2017 bezochten Minister Bussemaker van Onderwijs en Staatssecretaris Van Rijn van Volksgezondheid, onze locatie in Goes om de ZPO te introduceren. Klik hier om een sfeerimpressie te bekijken.

 

 

De ZPO wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van VWS.

 

Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL)

De BBL opleiding is bedoeld om je alles te leren wat je nodig hebt voor een professionele, volwaardige beroepsuitoefening. Deze opleiding is onderdeel van het samenhangend stelsel van opleidingen binnen de sector Zorg - VVT.

 

De opleiding tot verzorgende gaat volgens de BBL. Dat wil zeggen dat je in dienst bent bij Zorggroep Ter Weel en daarnaast theorielessen volgt. Ongeveer 30% van wat je leert, leer je op school. De rest, 70% dus, leer je al doende in de praktijk. Uniek bij Zorggroep Ter Weel is dat je boventallig bent, dat wil zeggen dat je fulltime werkbegeleiding krijgt tijdens het 1e én het 2e jaar! Kijk bij vacatures voor openstaande BBL vacatures. Is er geen BBL vacature beschikbaar? Stuur gerust een open sollicitatie naar opleidingen@terweel.nl. 

Stage formulier

Wil jij stage lopen bij Zorggroep Ter Weel? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen je stage aanvraag graag in behandeling! Er wordt uiterlijk binnen 2 weken contact met je opgenomen. Let op: voor een stage bij Zorggroep Ter Weel dien je 15 jaar of ouder te zijn

Opleidingsniveau *