Over Ter Weel

Voor verwijzers

Goede samenwerking en persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Dit nemen we mee in onze dagelijkse zorg, maar ook ik de samenwerking met verwijzers, zoals huisartsen, specialisten en casemanagers. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de cliënt de best mogelijke zorg krijgt.

 

Uw patiënten kunnen bij ons terecht voor specialistische, multidisciplinaire zorg voor ouderen en voor mensen met een chronische ziekte, onder andere op het gebied van somatiek en psychogeriatrie. Daarnaast bieden we Zorg Thuis en zijn we aangesloten bij ParkinsonNet. Onze paramedische diensten zijn speciaal toegespitst op ouderen. Zij leveren ook extramurale zorg die door zorgverzekeraars wordt vergoed. Bekijk hier ons totale dienstenaanbod.

 

Consult aanvragen

Als behandelaar kunt u voor uw patiënt een consult aanvragen bij een van onze specialisten ouderengeneeskunde. De specialist ouderengeneeskunde bezoekt de patiënt en koppelt daarna het advies over zorg en behandeling terug. De zorgverzekering van de patiënt vergoedt deze consulten tot een bepaald aantal keer per patiënt per jaar. Er is geen CIZ-indicatie nodig.

 

Voor een patiënt die woonachtig is in de regio Goes kunt u bellen naar 0113 - 65 40 00 of een e-mail sturen naar meddientg@terweel.nl. Is uw patiënt woonachtig in Reimerswaal, dan kunt u bellen naar 0113 - 65 42 60 of een e-mail sturen naar meddientk AT terweel DOT nl.