Nieuws

September 2015

In dit nummer van Ter Weel Bouwt wordt er verslag gedaan van de oplevering van twee bouwprojecten: de groepswoningen in De nieuwe Vliedberg in Rilland voor 18 cliënten en de eerste fase van de gerenoveerde verpleegafdelingen in Ter Weel Krabbendijke. De woningen in Rilland zijn begin september in gebruik genomen. De cliënten in Krabbendijke zijn ook begin september verhuisd naar hun nieuwe onderkomen. In de laatste week van augustus zijn hier twee open middagen gehouden, die zeer druk bezocht zijn.

 

Het woonzorgcentrum Maria-oord in Hansweert is, nu de beide groepswoningen in gebruik zijn genomen, officieel geopend door de burgemeester van Reimerswaal en de bestuurder van Zorggroep Ter Weel. Er was zeer veel belangstelling en de bouwbedrijven overhandigden een cheque ter waarde van 2.500 euro om de klokkenstoel nog een mooi plaatsje in de tuin te geven. De bewoners genoten van de belangstelling en lieten vol trots hun appartementen zien.

 

In deze bouwspecial blikken architect Johan Dieleman en bestuurder Coby Traas terug op het hele bouwproces en hoe alle wensen uiteindelijk vormgegeven zijn. Je kunt wel mooie plannen maken, maar zijn ze ook zo geworden als dat je voor ogen had?

 

En nu op naar de laatste loodjes! De bouw van Abbekindershof vordert gestaag en de tweede fase van de verbouwing in Ter Weel Krabbendijke is van start. Aan het einde van dit jaar zullen de laatste bouwprojecten worden opgeleverd.

 

Coby Traas,

Bestuurder Zorggroep Ter Weel