Nieuws

December 2015

Het einde komt in zicht van alle bouw- en verbouwactiviteiten. De twee laatste grote projecten naderen hun voltooiing. De verbouwde verpleegafdelingen in Krabbendijke en Abbekindershof in Goes worden binnenkort opgeleverd. Daarna start de fase van de eindafwerking en inrichting. De ingebruikname volgt in het tweede kwartaal van 2016. De drie tijdelijke huisvestingen, die al vier jaar in gebruik zijn, worden in het eerste kwartaal van 2016 afgebroken en gaan retour naar de eigenaar, de firma Jan Snel.

 

Op 6 november 2015 is De nieuwe Vliedberg in Rilland geopend, met een enorme belangstelling vanuit het dorp. Samen met allerlei samenwerkingspartners is dit op feestelijke wijze gevierd. De ontmoetingsruimte tussen de Oostkilhoek en De nieuwe Vliedberg is prachtig geworden en zal als eerste buurthuiskamer in onze regio veelvuldig gebruikt gaan worden.

 

In deze uitgave van Ter Weel Bouwt blikken we terug op de verbouwing van de verpleegafdelingen in Randhof. Teamleider Liesbeth Nauss en een familielid van een cliënt vertellen hoe zij de vernieuwing ervaren.

 

Met alle ver- en nieuwbouwprojecten heeft de huisvesting van Zorggroep Ter Weel een enorme kwaliteitsverbetering ondergaan. In beide regio’s heeft Ter Weel de beschikking over huisvesting die voldoet aan alle nieuwe eisen op het gebied van privacy, comfort en domotica. We kunnen daar de komende periode kwalitatief goede zorg blijven verlenen. Daar mogen we samen trots op zijn!

 

Coby Traas,

bestuurder Zorggroep Ter Weel