Nieuws

't Klinket

Nummer 4 - December 2017

 

 

Van de redactie

 

Op de voorpagina ziet u een foto van een zogenaamd ‘Klinket’. Een klinket is een kleinere deur in een grotere deur, zoals schuurdeuren. Zo kunnen mensen er in en uit zonder de grote deuren te hoeven openen. Men ziet dit vaak in de stallen en schuren van boerderijen of bij sommige garagedeuren. Deze naam is in het verleden voor het Ter Weel magazine gekozen, omdat het blad als een doorgeefluik haar informatie doorgeeft.

 

We gaan met deze uitgave van ’t Klinket afscheid nemen van deze opzet. Het komende magazine zal een samensmelting worden van diverse uitgaven. Zo kennen we naast ’t Klinket ook Ter Weel Onderneemt en we gaan weer starten met bouwwerkzaamheden en Ter Weel Bouwt zou dan ook weer kunnen verschijnen. Daarom kiezen we er nu voor om de  informatie vanuit de organisatie, locaties, bouwnieuws en nieuws vanuit de ondernemersplannen te bundelen in één uitgave.

 

Deze laatste uitgave van ‘t Klinket ‘blikt’ onze bestuurder terug op afgelopen jaar en geeft een kleine inkijkje naar het jaar 2018. Willy Beks, specialist ouderengeneeskunde, was gastspreker op een symposium … naam en vertelt over het vroegtijdig plannen van zorg bij mensen met dementie. Cliënten, medewerkers en vrijwilligers vertellen over hun leven en werkzaamheden. De tuin van Krabbendijke is omgetoverd tot een groen paradijs en wensen van cliënten gaan in vervulling met de bijdrage van Waardigheid & Trots.

 

Als redactie kunnen we weer trots zijn op een uitgave met vele uiteenlopende onderwerpen. Dank aan Ineke van de Linde die de eindredactie verzorgt.

 

Alle lezers bedankt voor uw aandacht in de afgelopen jaren en graag tot ziens in de nieuwe uitgave.

 

Hartelijke groet,

 

Helma Telleman

Hoofdredacteur