Nieuws

Najaarsactie Zonnebloemauto

Najaarsactie Zonnebloemauto

Er even op uit, in alle vrijheid. Vaak is dat lastig, zeker als u gebruik maakt van een rolstoel of scootmobiel. Een familiebezoek, lekker uitwaaien aan het strand of minder leuke afspraken, zoals een ziekenhuisbezoek of begrafenis, zijn dan niet meer zo vanzelfsprekend en vergen veel regelwerk. Hoe fijn zou het zijn als u dan niet afhankelijk bent en het geen gedoe is om over vervoer te beschikken? Dát maakt de rolstoelauto van Zonnebloem mogelijk!

 

De Zonnebloemauto staat bij Ter Weel Goes aan het Joannaplantsoen. De auto is exclusief te huur voor mensen die gebruik maken van een rolstoel of een scootmobiel, heeft maximaal vijf zitplaatsen (inclusief chauffeur) én ruimte voor een rolstoel of scoot-mobiel. Een dag autohuur kost € 40,-. De eerste 100 kilometer zijn vrij en elke extra kilometer daarna kost € 0,20. De auto is WA-Casco verzekerd en ook een ongevallen inzittenden-verzekering is inbegrepen.

 

Meer Informatie: kijk op www.zonnebloemauto.nl of neem een folder mee uit het folderrek.

 

Maak kennis met de Zonnebloemauto en krijg € 10,- korting!

Ga naar welzorg.nl/zonnebloemauto, vul het formulier in en vermeld hier de kortingscode KORTING10. Een kortingsbon is ook te vinden in de folders op het folderrek op onze locaties. Deze actie loopt tot 1 januari 2019.

 

Najaarsactie vanaf 1 november tot en met 21 december 2018

Wanneer u de auto twee aanééngesloten dagen huurt, krijgt u op de tweede dag 50% korting op de dagprijsvan € 40,-

(niet op de meerkosten door extra gereden kilometers, brandstof, afkoop eigen risico). Wel  krijgt u 200 km vrij (100 km per dag).

 

Let op: kortingen mogen niet tezamen in één aanvraag/reservering

Terug naar overzicht