Locaties

Tijdelijk verblijf

Tijdelijk zorg met verblijf nodig?

 

Zorggroep Ter Weel heeft speciaal voor dit doel eenpersoonsappartementen ingericht in de verschillende zorgcentra in Goes, Yerseke en Krabbendijke.

 

Als u zorg nodig heeft, dan blijft u vanzelfsprekend liever zo lang mogelijk in uw eigen vertrouwde omgeving. Vaak bieden familie en bekenden de dagelijkse zorg en ondersteuning. Soms ontvangt u thuis al hulp van een zorgverlenende instantie zoals de thuiszorg. Echter het komt weleens voor dat de zorg tijdelijk niet of nog niet thuis geboden kan worden. Dan verwelkomen we u graag in één van onze zorgcentra. Wanneer u in de eigen woonplaats gebruik maakt van de tijdelijke verblijf houdt u uw eigen huisarts, hij of zij blijft verantwoordelijk voor uw zorg en medische zaken.

 

Redenen voor uw tijdelijk verblijf kunnen zijn:

  • Het tijdelijk ontbreken van zorg thuis
  • Wanneer de zorg thuis tijdelijk te zwaar wordt
  • Na een ziekenhuisopname, maar u bent nog niet volledig hersteld
  • Omdat u vaste dagelijkse (mantel)zorger op vakantie gaat of ziek is

 

Voor een tijdelijk verblijf in een zorgcentrum is een indicatie nodig van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Als u wilt weten of een tijdelijk verblijf voor uw situatie een oplossing is, neemt u dan gerust vrijblijvend contact op met een van onze medewerker van het cliëntenservicebureau.

 

Voor een tijdelijk verblijf bent u welkom in:

Zorgcentrum Ter Weel Goes 

Zorgcentrum Randhof

Zorgcentrum Gasthuis

Zorgcentrum Moerzicht

Zorgcentrum Ter Weel Krabbendijke