Actueel

Zorggroep Ter Weel overladen met Gastvrijheidssterren!

Zorggroep Ter Weel overladen met Gastvrijheidssterren!

‘Gastvrijheidszorg met Sterren’ is een landelijk waarderingssysteem om de gastvrijheidszorg in zorginstellingen te meten. Het doel is om management, medewerkers en cliënten inzicht te geven in het gastvrijheidsbeleid en in de praktische uitvoering daarvan om de kwaliteit van leven en het welzijn van cliënten en patiënten te verbeteren.

 

Dit jaar hebben heeft Zorggroep Ter Weel met drie locaties: Gasthuis, Maria-Oord en Moerzicht, meegedaan met ‘Gastvrijheid met sterren’. Een mystery guest heeft de locaties bezocht. Hij heeft een bezoek gebracht aan de restaurants en heeft indruk opgedaan op de verschillende zorgafdelingen.

 

Vrijwilligers, familieleden, leden van de cliëntenraad, het management en medewerkers hebben online vragenlijsten ingevuld om hun mening over gastvrijheid binnen Ter Weel te geven. Alle bevindingen zijn door de organisatie van ‘Gastvrijheid met sterren’ verwerkt. Een  locatie kan maximaal 5 sterren behalen. Donderdag 16 november 2017 was de presentatie van de uitslag. Zorggroep Ter Weel heeft de volgende score behaald;  locatie Maria-Oord 4 sterren, locatie Moerzicht 4 sterren en locatie Gasthuis 4 sterren. Een super mooi resultaat waar we met elkaar heel trots op mogen zijn!

 

Zorggroep Ter Weel is trots zijn op het behaalde resultaat. Deze resultaten zijn vermeld in de “Sterrengids”. Deze zal in te zien zijn bij de counters van de betreffende locaties. Binnenkort zullen de locaties opgesierd worden met de plaquettes met de behaalde sterren.

 

Terug naar overzicht