Actueel

Zorggroep Ter Weel behoort tot één van de prijswinnaars van de CZ Fonds Verwenzorgprijs 2017

Zorggroep Ter Weel behoort tot één van de prijswinnaars van de CZ Fonds Verwenzorgprijs 2017

Met het project Scharrelkids op Groene Visite met de natuurkoffer behoren we tot één van de prijswinnaars. 12 september gaan we de prijs in ontvangst nemen. Hier zijn we natuurlijk ontzettend blij mee.

 

Scharrelkids op Groene Visite met de natuurkoffer

De Groene Visite vrijwilligers gaan met de natuurkoffer naar de locaties van Ter Weel om de cliënten een mooie natuurbeleving mee te geven.

IVN Scharrelkids activiteiten verbinden (klein)kinderen en (groot)ouders met de natuur door ze door middel van een leuk activiteiten parcours de natuur zelf te laten beleven.

Op de verwendag bij Zorggroep Ter Weel kunnen beide activiteiten elkaar aanvullen. (Groot)ouders en (klein)kinderen gaan samen, onder begeleiding van IVN vrijwilligers, de natuur beleven in de tuin. Door een leuke Scharrelkids parcours uit te stippelen, en deze te koppelen aan de inhoud van de natuurkoffer, kunnen de twee (of drie of vier) generaties met elkaar een leuke en gezonde dag beleven.

Om het natuur en verwen-gevoel helemaal compleet te maken, worden Zilte Zaligheden (bijvoorbeeld zeewier) voorbereid en geserveerd.

Het mooie aan deze activiteit is, dat alle cliënten van Ter Weel mee kunnen doen. Of in hun eigen woonomgeving, of buiten op de verwendag.

 

 

Terug naar overzicht