Actueel

Open Dag - Zaterdag 17 Maart 2018

Open Dag -  Zaterdag 17 Maart 2018

Van 12 t/m 17 maart 2018 is het de week van Zorg en Welzijn! In heel Nederland openen zorg- en welzijnsorganisaties hun deuren voor het publiek, zo ook Zorggroep Ter Weel. Iedereen is van harte welkom om op zaterdag 17 maart een kijkje te komen nemen in Ter Weel Goes.


Open Dag - 17 maart 2018

Joannaplantsoen 1, Goes

Van 10:00 tot 16:00 uur

Iedereen is welkom

Of u nu cliënt, familie, mantelzorger of geïnteresseerde bent, tijdens onze Open Dag informeren we u uitgebreid over onze woonzorgcentra in Goes en Reimerswaal. Ook met vragen over onze diensten zoals Maaltijd Thuis, Zorg Thuis, dagbesteding en ons Paramedisch Centrum kunt u bij ons terecht.

 

Zeeuwse Markt

Tijdens de Open Dag is er ook een Zeeuwse Markt. Op de Zeeuwse Markt staan diverse kramen van onder andere: Wienkeltje van Wullempje, Case4Ice (ijskar), Gors, Buddy’s Lekkernijen, Vonny’s Atelier, Diverzen Bloemen, Boerderijwinkel Buijsrogge en nog veel meer. Laat u verrassen door de leukste kraampjes en mooiste producten uit de regio!

 

Stage- en opleidingsmogelijkheden

Wil je graag in de zorg werken? Kom naar onze open dag en informeer naar de stage- en opleidingsmogelijkheden. Op deze dag hebben we een speciaal Skills Lab ingericht, waar je in de praktijk kan ervaren hoe het is om in de zorg te werken. En uiteraard kun je deze dag ook bij ons terecht met al je vragen over stage- en opleidingsmogelijkheden binnen Ter Weel.

 

Terug naar overzicht