Actueel

Op stap met de Zonnebloemauto

Op stap met de Zonnebloemauto

Er even op uit, in alle vrijheid. Vaak is dat lastig, zeker als u gebruikt maakt van een rolstoel of scootmobiel. Een familiebezoek, lekker uitwaaien aan het strand of minder leuke afspraken, zoals een ziekenhuisbezoek of begrafenis, zijn dan niet meer zo vanzelfsprekend en vergen veel regelwerk. Hoe fijn zou het zijn als u dan niet afhankelijk bent en het geen gedoe is om over vervoer te beschikken? Dát maakt de rolstoelauto van Zonnebloem mogelijk!

 

Sinds eind oktober 2017 staat er een Zonnebloemauto in Goes, bij Ter Weel Goes aan het Joannaplantsoen. De auto is exclusief te huur voor mensen die gebruik maken van een rolstoel of een scootmobiel, heeft maximaal vijf zitplaatsen (inclusief chauffeur) én ruimte voor een rolstoel of scootmobiel. Een dag autohuur kost € 40,-. De eerste 100 kilometer zijn vrij en elke extra kilometer daarna kost € 0,20. De auto is WA-Casco verzekerd en ook een ongevallen inzittendenverzekering is inbegrepen.

 

Meer informatie

Kijk op www.zonnebloemauto.nl of neem een folder mee uit het folderrek op onze locaties.

 

Maak kennis met de Zonnebloemauto en krijg € 10,- korting!

Ga naar welzorg.nl/zonnebloemauto, vul het formulier in en vermeld hier de kortingscode KORTING10. Een kortingsbon is ook te vinden in de folders op het folderrek op onze locaties.
 

Terug naar overzicht